Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

NAPOVEDNIK DOGODKOV

31. Romanje treh Slovenij na Svete Višarje


Dragi rojaki, lepo vabljeni na 31. romanje treh Slovenij na Svete Višarje, ki bo letos 4. avgusta. Pridružite se nam prvo nedeljo v avgustu na Svetih Višarjah, kjer se bodo srečale tri Slovenije: matična, zamejska...

Sosedje Slovenci - Slovenci na Hrvaškem


Minister Peter J. Česnik se bo v četrtek, 4. julija 2019, v NUK – u udeležil slavnostnega odprtja razstave Sosedje Slovenci - Slovenci na Hrvaškem.

IV. Konferenca mladih raziskovalcev in študentov iz sveta in Slovenije


Minister Peter J. Česnik se bo v petek, 5. julija 2019, udeležil otvoritve Konference na Institutu »Jožef Stefan«, kjer bo imel pozdravni nagovor.

XVIII. vseslovensko srečanje


V četrtek, 4. julija 2019, bo imel minister Peter J. Česnik v veliki dvorani Državnega zbora pozdravni nagovor na Vseslovenskem srečanju, ki ga organizira Komisija Državnega zbora RS za odnose s Slovenci v zamejstvu in po svetu.

Seja Sveta Vlade RS za Slovence po svetu


Minister za Slovence v zamejstvu in po svetu Peter J. Česnik se bo v torek, 2. julija 2019, ob 9.00 uri udeležil seje Sveta Vlade Republike Slovenije za Slovence po svetu, ki jo je sklical predsednik Vlade RS Marjan Šarec. Sej...

Odprtje Mladinske poletne šole slovenskega jezika in Poletne šole slovenskega jezika


Minister Peter J. Česnik se bo v ponedeljek, 1. julija 2019, udeležil otvoritve 14. Mladinske poletne šole, v dvorani Srednje vzgojiteljski šole, gimnazije in umetniške gimnazije Ljubljana, kjer bo imel pozdravni nagovor.

Ob romunskem predsedovanju Svetu Evropske unije


Minister Peter J. Česnik se bo v petek, 28. junija 2019, odzval povabilu Veleposlaništva Romunije ob romunskem predsedovanju Svetu Evropske unije. Udeležil se bo koncerta Marius Mihalache & Band concert v Festivalni dvorani na...

ARHIV