Skoči na vsebino

JAVNE OBJAVE

OBRAZCA ZA POROČILA 2018

Objavljamo obrazca za vsebinsko in finančno poročilo izvedenih programov in projektov: Slovenci v zamejstvu in Slovenci po svetu. Rok za oddajo poročila je 31.1.2019.

 

Obrazec za poročilo 2018-področje A-zamejstvo

 

Obrazec za poročilo 2018-področje B-izseljenstvo

 

 

 

Javni razpis za razpisni področji A in B v letu 2018

Urad Vlade Republike Slovenije za Slovence v zamejstvu in po svetu objavlja Javni razpis za razpisni področji A in B v letu 2018: finančna podpora avtohtoni slovenski narodni skupnosti v zamejstvu in Slovencem po svetu. Namen javnega razpisa za razpisni področji A in B v letu 2018 je financiranje rednega delovanja organizacij civilne družbe v Republiki Sloveniji, katerih osnovna dejavnost je namenjena slovenski narodni skupnosti zunaj Republike Slovenije - vsestransko spodbujanje dejavnosti Slovencev, ki živijo zunaj Republike Slovenije in njihovo povezovanje z Republiko Slovenijo. Javni razpis je bil objavljen v Uradnem listu RS z dne, 8. 12. 2017.

 

- Besedilo razpisa

- Razpisna dokumentacija

 

 

JAVNI RAZPIS - EU PROJEKTI

Urad Vlade Republike Slovenije za Slovence v zamejstvu in po svetu objavlja Javni razpis za razpisno področje A in B v letu 2017: finančna podpora avtohtoni slovenski narodni skupnosti v zamejstvu in Slovencem po svetu. Namen javnega razpisa za razpisni področji A in B v letu 2017 je sofinanciranje čezmejnih in transnacionalnih projektov v katerih sodelujejo ustanove, društva, organizacije in poslovni subjekti Slovencev izven Republike Slovenije, z namenom spodbujanja njihove dejavnosti in povezovanja s Slovenijo.


Javni razpis 2017 EU sredstva besedilo

 

Javni razpis 2017 EU sredstva dokumentacija

JAVNI RAZPIS 2018

Javni razpis za razpisno področje A v letu 2018: finančna podpora avtohtoni slovenski narodni skupnosti v zamejstvu

- Besedilo razpisa

- Razpisna dokumentacija

 

Javni razpis za razpisno področje B v letu 2018: finančna podpora Slovencem po svetu

- Besedilo razpisa

- Razpisna dokumentacija