Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

NOVICE

VSEBINSKI IN TERMINSKI LETNI NAČRT SODELOVANJA MED REPUBLIKO SLOVENIJO IN AVTOHTONO SLOVENSKO NARODNO SKUPNOSTJO V SOSEDNJIH DRŽAVAH NA PODROČJU GOSPODARSTVA ZA LETO 2014

Urad Vlade RS za Slovence v zamejstvu in po svetu je v rubriki Gospodarstvo pred dnevi objavil poslovni imenik slovenskih podjetnikov in gospodarskih ustanov zunaj meja Slovenije.

Imenik je bil po številu naslovov razmeroma skromen, a ž v prvih dneh po objavi se je prijavilo novih 40, saj so mnogi uvideli koristnost take povezave.

 

Žal še vedno ni skoraj nobenega odziva s strani slovenskih poslovnežev iz Nemčije, Francije, Švice, pa tudi ne iz držav nekdanje Jugoslavije.

 

Zainteresirane toplo vabimo, da se pridružijo spletni slovenski čezmejni poslovni skupnosti!

Prosimo vas, da izpolnite priloženo prijavnico, jo podpišete in poskenirano pošljete na elektronski naslov zvone.zigon@gov.si ali na telefaks, št. +386 (0)1 230 8017." Tozadevno lahko s svojimi vprašanji ali pobudami tudi kontaktirate urednika imenika dr. Zvoneta Žigona na isti elektronski naslov (zvone.zigon@gov.si) ali na telefonsko številko +386 (0) 1 230 8011. 

 

obrazec za prijavo v spletni imenik

 

seznam podjetnikov za splet